salming utvalt

Salming Running

Aktuella erbjudanden!
Skärmavbild 2015-06-01 kl. 19.08.32


Företaget Salming (alla känner väl Börje?) satsade under 2014 på löpmarknaden och jag hade turen att upptäcka dem rätt så tidigt.

Rent poddmässigt så var det ju George Bjälkemo
Skärmavbild 2015-05-23 kl. 23.16.17
i avsnitt 4 som var den förste jag stötte på som var kopplad till Team Salming. Team Salming är ett gäng olika personligheter som samlats under samma flagg av kaptenen Joakim Sandin.

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 23.12.20

@officeratrunner som är Jockes officiella tagg på twitter har verkligen satsat på individer med personlighet när han rekryterat till teamet som inkluderar Ambassadörerna: Jonas Colting, KJ-Danielsson, Ida Salonen och Andreas Lindén. Det ovanliga med Teamet är att Jocke satsat på mediestarka motionärer som Marcus Aronsson och Kalle Wickström som komplement till proffsen.

Jag gjorde ett specialavsnitt (avsnitt 26) om hela teamet och om löparsatsningen, ett marathonavsnitt på 4 timmar som definitivt tände mitt intresse för Salming. Jocke var generös och lät mig prova ett par Salming distance och resten är historia.

Jag tråcklade mig in i teamets samling på Bosön i vintras och gjorde ett tafatt videoavsnitt från det första Team Salming Track Meet Invitational och sedan har jag fortsatt att rapportera om teamets medlemmar.

Löparsatsningen i sig handlar om att återvända till det som kallas Natural Running, att komma från superdämpning, pronationsstöd och andra ”tillsatser” som kommit sedan löparskorna började utvecklas under 70-talet.

Skärmavbild 2015-05-23 kl. 23.34.19Skärmavbild 2015-05-23 kl. 23.34.35

För att stötta oss motionärer så har Salming skapat en Akademi med tips, trix, övningar och mängder av filmer som hjälper till att förbättra styrka, löpsteg, smidighet m.m.
Första året var det Colting och Salonen som bidrog med sina kroppar i filmerna och i den nuvarande versionen har Colting fått sällskap av Speedkulan Sara Holmgren.

Håll utkik efter Salming på diverse tävlingar eller kika in i deras fysiska butiker i Stockholm eller Göteborg. Dessutom finns Salming hos 65 olika återförsäljare i hela landet, från Askim till Uddevalla. Duger inte det så kan ni handla i webbshoppen!

 

Kommentera